Yanıkkaya İlkokulu

WEB https://yanikkayaio.meb.k12.tr
Adres : YANIKKAYA KÖYÜ YANIKKAYA KÜME EVLERİ YANIKKAYA ILKOKULU BLOK NO 54 KOZLUK / BATMAN
VİZYON : Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye´nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.
MİSYON : Ülkesine ve milletine bağlı olacak şekilde, tüm bireysel farklılıklara saygı duyan ve ülkesini daima ileriye taşıyacak bireylerin yetişmesini sağlamak
BAŞARILAR : Okulumuz hem akademik hem sosyal hem de sportif faaliyetlerde ilçede yapılan tüm etkinliklere katılım göstermektedir.

Saatler : 08:30 başlayan derslerimiz 14.40´ta bitmektedir.
Yabancı Dil :
Isınma : 6 sınıfımız kaloriferli ısıtma sistemine sahip olup geri kalan 2 sınıfımız odun-kömür sobası ile ısıtılmaktadır.
Servis : Köyümüze ait servis bulunmamaktadır.
Ulaşım : Ulaşım köyden il merkezine giden servislerle yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Batman ilinin kuzeydoğusunda bulunan köyümüz Kozluk ilçemize bağlıdır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 45 km uzaklıkta olan okulumuz ilçe merkezine 46 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzun futbol, basketbol ve voleybol branşlarında hem kız hem de erkek takımları bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : Okulumuz Bilsem´e öğrenci göndermeye çalışmaktadır.
Proje Çalışmaları :